Project One – bygg din drømmesykkel

Ikke nøy deg med en hvilken som helst sykkel. Komponer din helt egen Trek med Project One, som er Treks personlige sykkelprogram.
Tilpass, juster, imponer - valget er ditt. Velg sykkelmodell, passform, utforming og komponenter - Trek bygger drømmesykkelen.

Trek bygger din sykkel på samme måte som de bygger alle Project One-sykler: For hånd, én om gangen, og med den kjærligheten og omsorgen som bare de mest erfarne sykkelbyggere og kunstnere kan by på. Trek er besatt av detaljer. Så når sykkelen din leveres, er de ganske sikre på at resultatet vil overgå alle dine forventninger.

P1-header

Klikk på bilde for å bestille eller se på mulighetene med Treks Project One

 

1-number

Velg din modell

Hold deg på veien med Émonda, Madone, Domane, Silque eller Speed Concept, eller begi deg ut i terrenget med Top Fuel eller Fuel EX.

2-number

Velg komponenter

Du kan spesifisere alle detaljer etter din egen smak, fra hjulsett og -gruppe til sete og vaierstrømper, eller du kan velge en av våre forhåndskonfigurerte kombinasjoner.

3-number

Velg din stil

De beste kunstnerne i bransjen står bak tusenvis av farger og designtemaer, alt fra de kraftfullt enkle til de heftigste råtassene.

4-number

Velg din passform

Det viktigste er at sykkelen er tilpasset deg. Trek-forhandleren hjelper deg med å velge ideell geometri og størrelse for optimal ytelse og komfort.

Fargetema

P1-Fargetema

Fra mild til vill – velg farge og design med Project One. Velg mellom flere Select Series-temaer uten ekstra kostnad, eller nærmest uendelige Signature Series-alternativer.

Rammestørrelse/passform

P1-Passform

Riktig passform er nøkkelen, og takket være bransjens største utvalg av rammestørrelser og passformer, har vi noe for enhver.

Drivverk

P1-Drivverk

Foretrekker du Shimano? SRAM? Campagnolo? Her er det bare å velge. Og når du er i gang, kan du jo velge kranklengde og kompakt/dobbel/trippel også.

Hjulsett

P1-Hjulsett

Velg ditt Bontrager hjulsett, fra aero til superlett, og velg farge på hjuldekoren.

Styre og stem

P1-Styre-og-stem

Et styre med perfekt krumming, bredde og materialer, pluss et perfekt styrestem – og alt ved fingertuppene.

Dekk

P1-Dekk

Fra megasolide til ultralette - eller noe midt imellom - i dine favorittfarger.

Sete og setepinne

P1-Sete

Sett deg til rette og gjør deg komfortabel med ditt valg av sete, og juster inn den perfekte høyden med setepinnen eller setemasten du har valgt.

Fargedetaljer

P1-Fargedetaljer

Skjønnheten ligger i detaljene. Hjuldekor, dekk, vaierstrømper, styrebånd - velg farger i harmoni eller kontrast.

DEL MED VENNER